Υψηλό διαφανές χαμηλό ηλιακό γυαλί σιδήρου/ηλιακό γυαλί PV για την κάλυψη τοίχων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Zhejiang, Κίνα
Μάρκα: FGG
Αριθμό μοντέλου: Fgg-SPG-022
Ποσότητα παραγγελίας min: 10000M2
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 20 ημέρες εργασίας μετά από να λάβει το επιβεβαιωμένο pi
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Όνομα προϊόντων: Ηλιακό γυαλί PV Πάχος: προσαρμοσμένος
Ελάχιστο μέγεθος: Στερεό Μορφή: Επίπεδος
Εφαρμογή: Ηλιακές ενότητες Υλικό: χαμηλό γυαλί σιδήρου υψηλής επίδοσης
Υψηλό φως:

ηλιακό μετριασμένο γυαλί

,

αντι αντανακλαστικό ηλιακό γυαλί επιστρώματος

,

υψηλό διαφανές χαμηλό ηλιακό γυαλί σιδήρου

Υψηλό διαφανές χαμηλό ηλιακό γυαλί σιδήρου/ηλιακό γυαλί PV για την κάλυψη τοίχων

Περιγραφή:

Το ηλιακό γυαλί, είναι ένα χαμηλό γυαλί σιδήρου υψηλής επίδοσης με την πολύ υψηλή μετάδοση ηλιακής ενέργειας. Όταν, η δύναμη και η διάρκειά της το κάνουν την ιδανική επιλογή για την κρυστάλλινη φωτοβολταϊκή εφαρμογή πυριτίου καθώς επίσης και για τους ηλιακούς θερμικούς συλλέκτες.

 

Το χαμηλό γυαλί σιδήρου γίνεται ρητώς για εξαιρετικό translucency, και όχι άλαλος ή να παραμορφώσει τις πραγματικές αποχρώσεις στην τροχιά χρώματος. Αυτό το γυαλί σιδήρου εξαιρετικά σαφές, νερού άσπρο ή χαμηλό γίνεται για να είναι κρύσταλλο - καθαρίστε και πλήρως tint−free. Η επεκταθείσα διαφάνεια ολοκληρώνεται με την κατάργηση του μεγαλύτερου μέρους του οξειδίου σιδήρου από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν το γυαλί.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων:

Το επίπεδο έχει τον ηλιακό φούρνο γυαλιού για να εξασφαλίσει την ποιότητα, και έχει την κορυφή που δύο ικανότητα στο διαμορφωμένο γυαλί World.Our χαμηλά σχεδιάζεται με το ιδιαίτερο συστατικό και το ειδικό σχέδιο. Εκμεταλλεύεται πλήρως τη διάχυτη αντανάκλαση του σχεδίου, μειώνει πολύ την ελαφριά αντανάκλαση, και έχει την πολύ υψηλή ηλιακή μετάδοση σε οποιαδήποτε γωνία της πρόσπτωσης. Εντούτοις, το περιεχόμενο σιδήρου είναι λιγότερο από 100 PPM, το οποίο επιτρέπει μια πολύ χαμηλή ηλιακή απορροφητικότητα από το ίδιο το γυαλί. Με τα μη τοξικά συστατικά, το διαμορφωμένο γυαλί της επίπεδης ομάδας χαμηλά προσαρμόζεται εντελώς στην αυστηρή περιβαλλοντική απαίτηση της ΕΕ, των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας. Καλύπτει πραγματικά την απαίτηση την πράσινη ενέργεια.

 

Μετάδοση TEin %Measurement ηλιακής ενέργειας από UV-Vis-Spectrometer (ACC. ISO 9050:1990 (ε) και DIN 67507/6,3. , ACC παραγόντων. ISO 9845/1, 300-2500 NM, AM 1,5)  
3,2mm > 91,6
4,0mm > 91,5

 

Προδιαγραφή Suntex & Sunlite.pdf

 

Υψηλό διαφανές χαμηλό ηλιακό γυαλί σιδήρου/ηλιακό γυαλί PV για την κάλυψη τοίχων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Susa Meng

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 1585737-0202