Το μέγεθος προσάρμοσε το σαφές μετριασμένο γυαλί, άσπρο γυαλί επιπλεόντων σωμάτων ασφάλειας ISO 9001 εγκεκριμένο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: , zhejiang, Κίνα
Μάρκα: FGG
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Fgg-ctg-017
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000M2
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινα κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 25 ημέρες εργασίας μετά από να λάβει το επιβεβαιωμένο pi
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Όνομα Προϊόντος: 10mm καθαρίζουν το γυαλί Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων: Ασφάλεια και δύναμη, θερμότητα - σταθερότητα
Χρώμα: Σαφή Πάχος: 10 χιλιοστά
Μέγεθος: Προσαρμοσμένη εφαρμογή: τοίχος κουρτινών, επιτροπή γυαλιού, παράθυρο
Υψηλό φως:

clear toughened glass

,

clear float glass

Το μέγεθος προσάρμοσε το σαφές μετριασμένο γυαλί, άσπρο γυαλί επιπλεόντων σωμάτων ασφάλειας ISO 9001 εγκεκριμένο

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1. 5 φορές σκληρότερος από το συνηθισμένο γυαλί επιπλεόντων σωμάτων, ισχυρότερη αντίσταση στη θερμική θραύση από ανοπτημένη ή η θερμότητα ενίσχυσε το γυαλί.
2. Μόλις εμφανιστεί η θραύση, το γυαλί αποσυνθέτει στα μικρά κυβικά τεμάχια, τα οποία είναι σχετικά αβλαβή στο ανθρώπινο σώμα.
3. Αντιστέκεται την απότομη αλλαγή θερμοκρασίας 220 εκατοντάβαθμων.
4. Τα μεγέθη παράγονται σύμφωνα με το αίτημα πελατών.

 

Περιγραφή προϊόντων

Το μετριασμένο γυαλί σημαίνει ότι η εσωτερική μοριακή δομή της αλλάζει εντυπωσιακά μέσω υψηλής θερμοκρασίας (650 ℃, άρχισαν να μαλακώνουν) και απόσβεση, και διαμορφώνοντας έτσι μια επιφάνεια με την ισχυρή ομοιόμορφη συμπιεστική πίεση στο εσωτερικό, και η μηχανική δύναμη του γυαλιού αυξάνεται αρκετές φορές.

η στερεά μετριασμένη πόρτα γυαλιού γίνεται από το γυαλί επιπλεόντων σωμάτων μέσω μιας θερμικής μετριάζοντας διαδικασίας. Το μετριασμένο γυαλί αναφέρεται συχνά ως «γυαλί ασφάλειας.» Μετριασμένο το στερεό γυαλί είναι ανθεκτικότερο στη θραύση από το κανονικό γυαλί επιπλεόντων σωμάτων.
Μετριασμένο το στερεό γυαλί είναι τέσσερα έως πέντε φορές ισχυρότερο από το γυαλί επιπλεόντων σωμάτων και δεν σπάζει στα αιχμηρά shards όταν αποτυγχάνει, τα οποία πρόκειται λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν το σοβαρό τραυματισμό.
Μπορούμε να κάνουμε τις τρύπες, διακοπές, αρθρώσεις, αυλάκια, εγκοπή, γυαλίσαμε τις άκρες, τις λοξευμένες άκρες, τις καμένες λοξοτομή άκρες, τις αλέθοντας άκρες και τη γωνία ασφάλειας ως ανάγκη πελατών.

 

● Καθορισμός του ημι-μετριασμένου γυαλιού

Η αρχή κατεργασίας του ημι-μετριασμένου γυαλιού είναι παρόμοια με το μετριασμένο γυαλί. Η θερμοκρασία θέρμανσης είναι για 650℃ (λιγότερο από τη θερμοκρασία θέρμανσης του μετριασμένου γυαλιού), και η ταχύτητα ψύξης είναι αργή. Η δύναμη του ημι-μετριασμένου γυαλιού είναι χαμηλότερη από το μετριασμένο γυαλί και είναι για δύο φορές αυτό του συνηθισμένου γυαλιού. Εντούτοις, το σπασμένο κομμάτι είναι μεγάλο όταν σπάζουν το και παρόμοιος με το ανοπτημένο γυαλί, και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γυαλί ασφάλειας. Έναντι του μετριασμένου γυαλιού, η ευελιξία του ημι-μετριασμένου γυαλιού είναι μικρότερη, και η θερμική σταθερότητά της είναι καλύτερη από αυτή του ανοπτημένου γυαλιού.

 

●Scope της εφαρμογής

το γυαλί είναι ένα είδος γυαλιού ασφάλειας και ευρέως χρησιμοποιημένος σε ισχύ πού έχει τις υψηλότερες απαιτήσεις για τη μηχανικές δύναμη και την ασφάλεια, όπως το δωμάτιο ντους, πόρτα γυαλιού, τοίχος κουρτινών, παράθυρο προσόψεων, εσωτερικό χώρισμα, έπιπλα, χώρισμα που είναι στενό στην πηγή θερμότητας ή υφίσταται περισσότερο ισχυρό κρύο και καυτό κλονισμό.

το ◆Semi-μετριασμένο γυαλί δεν έχει κανένα μειονέκτημα της αυθόρμητης έκρηξης και ευρέως χρησιμοποιημένος στον τοίχο κουρτινών γυαλιού, το θερμοκήπιο, τη θερμαμένη βιομηχανία κατοικίας, χωρισμάτων και διακοσμήσεων.

 

Όνομα προϊόντων: Γυαλί, γυαλί ασφάλειας Υλικό: Υψηλός - γυαλί ποιοτικών επιπλεόντων σωμάτων
Χρώμα: Καθαρίστε Πάχος: 10mm
Μέγεθος: Προσαρμοσμένος Εφαρμογή: Έπιπλα, παράθυρα, προστατευτικό κιγκλίδωμα, πόρτα γυαλιού, πόρτες ντους
Άκρη: Χαλί Γ, χαλί Β, γυαλισμένο Γ, γυαλισμένο Β Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων: Ασφάλεια και δύναμη, θερμότητα - σταθερότητα

 

Το μέγεθος προσάρμοσε το σαφές μετριασμένο γυαλί, άσπρο γυαλί επιπλεόντων σωμάτων ασφάλειας ISO 9001 εγκεκριμένο 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : 13456258898